Verschillen in wax en lakverzegeling (ceramic coating)

Verschillen in wax en lakverzegeling (ceramic coating)

dokter
0

Als je onze blog leest is de kans groot dat je al hebt verdiept in een “wax behandeling” en dat je overtuigd bent dat dit nodig is om je lak na het wassen/detailing/poetsen in super conditie te houden. Wij gebruiken hiervoor in principe 2 soorten producten en die raden we jullie ook aan. Alle producten hebben hun eigen voor- en nadelen. Door goed geïnformeerd te zijn over deze producten is het makkelijker om te bepalen welk product het meest geschikt is voor jou.

Wat is Waxbehandeling (spray)

Waxbehandeling (spray) is een snelle wax die vloeibaar is. Je kunt er watervlekjes van het wassen eenvoudig mee verwijderen en je lak na het wassen van een diepe glans voorzien. Doordat er geen polijstmiddelen (krijt) inzit kun je het ook veilig op kunststof en ramen gebruiken. Doordat de behandeling met deze waxbehandeling spray zo klaar is, kan je zonder problemen je auto waxen in de zon. Een wax in sprayvorm beschermt je auto net zo goed als elk andere wax die je misschien eerder gebruikt hebt.

Wat is Lak verzegeling (ceramic coating) / Lakpantser

Lakpantser is een unieke lakverzegeling op basis van hoogwaardige waxsoorten en polymeren. Het geeft een zichtbaar hoger en diepere glans aan de lak van uw auto. De lak beschermt tegen vuil en weersinvloeden. De lakverzegeling wordt alleen aangebracht door ervaren en gecertificeerde specialisten. Hierdoor wordt de lakverzegeling altijd met precisie en zorgvuldigheid aangebracht en krijg je een garantie op de beschermlaag.

De lakpantser bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag (lees: Lakverzegeling) op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. Lakpantser zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

Handwas vs WasstraatHoe verwijder ik kringen en vlekken uit mijn stoffen autobekleding?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *