Referenties

REVIEWS

WIJ ZORGEN VOOR UW KOSTBARE BEZIT

Wij zijn erg trots op de tevredenheid van onze klanten, en dat delen wij graag! Wil je meer reviews lezen van tevreden klanten? Bekijk dan hier welke reviews klanten over de Car Cleaning Dokters op Google hebben achtergelaten. Hoe hebben we het gedaan? Zou u de tijd willen nemen om een review te schrijven (link)

 

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
Joshua Albano
Joshua Albano
2022-11-02
Mijn 5 serie uit 2006 ziet er weer als nieuw uit!! Gepolijst en de binnenkant helemaal gedaan. Ik ga de heren van car cleaning docter zeker vaker inschakelen! Vakmensen!
Iliass Arrahmouni
Iliass Arrahmouni
2022-08-02
Top service!! Netjes op tijd helpt je direct met wat je nodig hebt. Flexibel met afspraken probeert je toch er tussen stoppen. Resultaat is perfect. Wat een verschil is het nu met me auto ahahhaa. Golf 7🤙🏻.
Ismail Benzirar
Ismail Benzirar
2022-07-23
Geweldig wat je met auto hebt gedaan!! 👏🥳 Mijn Airco is ook voorzien van een frisse geur, en de vlekken in mijn stoelen ben ik kwijt gelukkig
Soraya K
Soraya K
2022-06-11
Vriendelijk en hele goede service! Mijn auto is weer helemaal schoon.
Youssef B
Youssef B
2022-05-16
Gekozen voor car cleaning dokter, top service. Auto zag er zowel van binnen als buiten weer stralend uit!
Vincent de Cloet
Vincent de Cloet
2022-04-11
Top, showroom pakket genomen en super schoon, geen plek gemist. Was op tijd, vriendelijk en professioneel. 3,5uur bezig geweest en dat is te zien!
Michelle Aslander
Michelle Aslander
2022-03-10
Ontzettend tevreden met de Car Cleaning Dokter. Mijn lichte bekleding van mijn auto moest nodig een reinigingsbeurt hebben na intensief gebruik met 2 kleine kinderen. Nooit gedacht dat mijn auto er weer als nieuw uit zou kunnen zien!! Zeker een aanrader en het geld meer dan waard!!
Ruud Rulke
Ruud Rulke
2022-03-09
Wat een geweldig bedrijf! Per toeval op internet tegen gekomen! Service is echt top, auto ziet er als nieuw uit! Nog mooier en schoner dan uit de showroom! Jullie hebben er een vaste klant bij!

REFERENTIES

WIJ ZORGEN VOOR UW KOSTBARE BEZIT

Sinds 2017 hebben wij al meer dan 1000 tevreden klanten geholpen. Wil je meer referenties lezen? Lees dan hier wat anderen over ons zeggen!

Car Cleaning op locatie of zelfs bij u thuis

De Car Cleaning Dokter komt bij u op locatie in de randstad. Zelfs tijdens het thuiswerken en in het weekend kunt u ervoor zorgen dat uw meest kostbare bezit terug wordt gebracht naar showroomstaat.

Truckland Zaandam
Car Cleaning van uw wagenpark

Met de Carcleaning Dokter heeft u DE  partner die het onderhoud van uw wagenpark periodiek bij u op locatie uitvoert. Onze dokterswagens zijn voorzien de beste machines om uw personenauto’s, bestelbussen of vrachtwagens op een milieuvriendelijke wijze te reinigen. En altijd tegen een zeer scherpe prijs.

ams cars
Car Cleaning voor uw autobedrijf

Een schone auto verkoopt aantoonbaar sneller , veel autobedrijven kiezen daarom voor de Carcleaning Dokter. Wij reinigen uitsluitend met stoom, de hoge temperatuur van stoom doodt 99,95% van de aanwezige bacteriën, een veilige en efficiënte schoonmaak methode.

AUTO REINIGEN OP LOCATIE

Geen tijd om uw auto te laten schoonmaken? Geen zorgen, de Car Cleaning Dokter reinigt uw auto gewoon aan huis of op een andere gewenste locatie. Ook tijdens het weekend komt de Car Cleaning Dokter aan huis om uw auto grondig te reinigen. 

ALLEEN ERVAREN DOKTERS

Dankzij jarenlang ervaring zijn de Car Cleaning Dokters de beste in hun vak. Alle onderdelen van uw auto zullen grondig gereinigd worden; zowel de buitenkant als het interieur! Heeft u speciale schoonmaak wensen? Overleg het met onze Dokters.

PRIJSBEWUST

Auto’s reinigen kost geld, maar een goed onderhouden auto levert uiteindelijk ook weer meer geld op. Bij de Car Cleaning Dokter kunt u kiezen uit diverse pakketten – voor ieder budget een ander pakket.

MILIEUVRIENDELIJK

Naast schone auto’s houden wij van een schoon klimaat! De Car Cleaning Dokter maakt uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten en hanteert ten alle tijden een zero-waste policy.