Over Ons

Wie is de Car Cleaning Dokter

Bij de Car Cleaning Dokter kunt u terecht voor professionele reiniging resultaten aan huis. Wij leveren geen half werk, maar zorgen ervoor dat uw auto er weer zo goed als nieuw uitziet. Onze Car Cleaning Dokters zijn al sinds 2017 actief en hebben inmiddels duizenden auto’s opgeknapt. 

De auto’s worden alleen met stoom gereinigd. Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen zonder daarbij de bekleding of lak te beschadigen. 

Laat uw rijplezier niet langer verpesten door vetvlekken of vieze geurtjes – bel vandaag nog de Car Cleaning Dokter voor een afspraak!

Hoe werkt de Car Cleaning Dokter?

Time is money! Onze Car Cleaning Dokters komen daarom gewoon naar u toe. Terwijl u thuis aan het werk bent, laat u de dokters uw auto schoonmaken. Win win! U kunt gemakkelijk online een afspraak boeken en via iDeal betalen. Na het ontvangen van de bevestigingsmail hoeft u alleen nog maar op uw dokter te wachten.

De Car Cleaning Dokters

  • Reinigen auto’s aan huis op locaties door heel het land 
  • Maken gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten
  • Hebben jarenlang ervaring  waardoor zij excellente reiniging resultaten leveren
  • Zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon is
LET US DO THE JOB

Geen tijd om uw auto te laten schoonmaken? Geen zorgen, de Car Cleaning Dokter reinigt uw auto gewoon aan huis of op een andere gewenste locatie. Ook tijdens het weekend komt de Car Cleaning Dokter aan huis om uw auto grondig te reinigen.

ALLEEN ERVAREN DOKTERS

Dankzij jarenlang ervaring zijn de Car Cleaning Dokters de beste in hun vak. Alle onderdelen van uw auto zullen grondig gereinigd worden; zowel de buitenkant als het interieur! Heeft u speciale schoonmaak wensen? Overleg het met een van de Dokters.

Mileuvriendelijk

Naast schone auto’s houden wij van een schoon klimaat! De Car Cleaning Dokter maakt uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten en hanteert ten alle tijden een zero-waste policy.

PRIJSBEWUST

Auto’s reinigen kost geld, maar een goed onderhouden auto levert uiteindelijk ook weer meer geld op. Bij de Car Cleaning Dokter kunt u kiezen uit diverse pakketten – voor ieder budget een ander pakket.

PORTFOLIO
Bekijk ons portfolio en bekijk de voor- en na resultaten van een bezoekje van een van onze Car Cleaning Dokters. Benieuwd wat de dokter voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Referentie
Sinds 2017 hebben wij al meer dan 1000 tevreden klanten geholpen. Wil je meer referenties lezen? Lees dan hier wat anderen over ons zeggen!

LAATSTE DOKTERS AFSPRAKEN

Bekijk ons portfolio en bekijk de voor- en na resultaten van een bezoekje van een van onze Car Cleaning Dokters. Benieuwd wat de dokter voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
Joshua Albano
Joshua Albano
2022-11-02
Mijn 5 serie uit 2006 ziet er weer als nieuw uit!! Gepolijst en de binnenkant helemaal gedaan. Ik ga de heren van car cleaning docter zeker vaker inschakelen! Vakmensen!
Iliass Arrahmouni
Iliass Arrahmouni
2022-08-02
Top service!! Netjes op tijd helpt je direct met wat je nodig hebt. Flexibel met afspraken probeert je toch er tussen stoppen. Resultaat is perfect. Wat een verschil is het nu met me auto ahahhaa. Golf 7🤙🏻.
Ismail Benzirar
Ismail Benzirar
2022-07-23
Geweldig wat je met auto hebt gedaan!! 👏🥳 Mijn Airco is ook voorzien van een frisse geur, en de vlekken in mijn stoelen ben ik kwijt gelukkig
Soraya K
Soraya K
2022-06-11
Vriendelijk en hele goede service! Mijn auto is weer helemaal schoon.
Youssef B
Youssef B
2022-05-16
Gekozen voor car cleaning dokter, top service. Auto zag er zowel van binnen als buiten weer stralend uit!
Vincent de Cloet
Vincent de Cloet
2022-04-11
Top, showroom pakket genomen en super schoon, geen plek gemist. Was op tijd, vriendelijk en professioneel. 3,5uur bezig geweest en dat is te zien!
Michelle Aslander
Michelle Aslander
2022-03-10
Ontzettend tevreden met de Car Cleaning Dokter. Mijn lichte bekleding van mijn auto moest nodig een reinigingsbeurt hebben na intensief gebruik met 2 kleine kinderen. Nooit gedacht dat mijn auto er weer als nieuw uit zou kunnen zien!! Zeker een aanrader en het geld meer dan waard!!
Ruud Rulke
Ruud Rulke
2022-03-09
Wat een geweldig bedrijf! Per toeval op internet tegen gekomen! Service is echt top, auto ziet er als nieuw uit! Nog mooier en schoner dan uit de showroom! Jullie hebben er een vaste klant bij!