Over Ons

Wie is de Car Cleaning Dokter

Bij de Car Cleaning Dokter kunt u terecht voor professionele reiniging resultaten aan huis. Wij leveren geen half werk, maar zorgen ervoor dat uw auto er weer zo goed als nieuw uitziet. Onze Car Cleaning Dokters zijn al sinds 2017 actief en hebben inmiddels duizenden auto’s opgeknapt. 

De auto’s worden alleen met stoom gereinigd. Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen zonder daarbij de bekleding of lak te beschadigen. 

Laat uw rijplezier niet langer verpesten door vetvlekken of vieze geurtjes – bel vandaag nog de Car Cleaning Dokter voor een afspraak!

Hoe werkt de Car Cleaning Dokter?

Time is money! Onze Car Cleaning Dokters komen daarom gewoon naar u toe. Terwijl u thuis aan het werk bent, laat u de dokters uw auto schoonmaken. Win win! U kunt gemakkelijk online een afspraak boeken en via iDeal betalen. Na het ontvangen van de bevestigingsmail hoeft u alleen nog maar op uw dokter te wachten.

De Car Cleaning Dokters

  • Reinigen auto’s aan huis op locaties door heel het land 
  • Maken gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten
  • Hebben jarenlang ervaring  waardoor zij excellente reiniging resultaten leveren
  • Zorgen ervoor dat uw auto weer brandschoon is
LET US DO THE JOB

Geen tijd om uw auto te laten schoonmaken? Geen zorgen, de Car Cleaning Dokter reinigt uw auto gewoon aan huis of op een andere gewenste locatie. Ook tijdens het weekend komt de Car Cleaning Dokter aan huis om uw auto grondig te reinigen.

ALLEEN ERVAREN DOKTERS

Dankzij jarenlang ervaring zijn de Car Cleaning Dokters de beste in hun vak. Alle onderdelen van uw auto zullen grondig gereinigd worden; zowel de buitenkant als het interieur! Heeft u speciale schoonmaak wensen? Overleg het met een van de Dokters.

Mileuvriendelijk

Naast schone auto’s houden wij van een schoon klimaat! De Car Cleaning Dokter maakt uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare producten en hanteert ten alle tijden een zero-waste policy.

PRIJSBEWUST

Auto’s reinigen kost geld, maar een goed onderhouden auto levert uiteindelijk ook weer meer geld op. Bij de Car Cleaning Dokter kunt u kiezen uit diverse pakketten – voor ieder budget een ander pakket.

PORTFOLIO
Bekijk ons portfolio en bekijk de voor- en na resultaten van een bezoekje van een van onze Car Cleaning Dokters. Benieuwd wat de dokter voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Referentie
Sinds 2017 hebben wij al meer dan 1000 tevreden klanten geholpen. Wil je meer referenties lezen? Lees dan hier wat anderen over ons zeggen!

LAATSTE DOKTERS AFSPRAKEN

Bekijk ons portfolio en bekijk de voor- en na resultaten van een bezoekje van een van onze Car Cleaning Dokters. Benieuwd wat de dokter voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!