ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

WE WILL TAKE CARE OF YOUR BABY

Een auto is een kostbaar bezit, dat begrijpen wij maar al te goed! De Car Cleaning Dokters zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw auto zonder de bekleding te beschadigen.

PARTICULIER WASSEN OP LOCATIE

Bespaar tijd en benzine! Dankzij de service van de Car Cleaning Dokters hoeft u niet langer uw auto weg te brengen of te wachten bij de wasstraat. Wij komen met plezier naar uw huis toe om uw auto van een upgrade te voorzien, terwijl u thuis rustig door kunt gaan met werken of relaxen.

Truckland Zaandam
WAGENPARK ONDERHOUDEN

De Car Cleaning Dokter is dé partner die uw wagenpark onderhoudt. Tegen een zeer scherpe prijs zullen onze dokters uw personenauto’s, bestelbussen of vrachtwagens op een milieuvriendelijke wijze reinigen.

ams cars
KLAAR VOOR DE SHOWROOM

Een schone auto rijdt niet alleen lekkerder, maar wordt ook aantoonbaar sneller verkocht.  Veel bedrijven bellen dan ook altijd eerst de Car Cleaning Dokter. Wij reinigen uitsluitend met stoom waardoor 99,95% van de aanwezige bacteriën efficiënt verwijderd worden. Onze doktoren maken met gemak de auto klaar voor de showroom!

WAAROM KIEZEN VOOR DE CARCLEANING DOKTER ?

Veel bedrijven bellen dan ook altijd eerst de Car Cleaning Dokter.

Waarom zou u zelf uw auto schoonmaken wanneer u dit ook aan de experts kunt overlaten? Geen half werk maar professionele reinigings resultaten! Bespaar tijd, geld en frustratie en let us do the job (of : ‘laat ons het werk doen’). Daarnaast staat het milieu bij ons hoog in het vaandel en gebruiken alleen biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Wij hanteren een zero-waste policy.

Al onze Car Cleaning Dokters zijn jarenlang getraind en zullen geen plekje op uw voertuig overslaan! Speciale wensen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. 

De Car Cleaning Dokters bieden verschillende pakketten aan, zo bepaalt u zelf hoeveel u wil uitgeven om uw auto te laten reinigen.

ERVAREN DOKTERS

Bij de Car Cleaning Dokter kan je terecht voor een echte schone auto!

Dankzij jarenlang ervaring zijn de Car Cleaning Dokters de beste in hun vak. Alle onderdelen van uw auto zullen grondig gereinigd worden; zowel de buitenkant als het interieur! Heeft u speciale schoonmaak wensen? Overleg het met een van onze Car Cleaning Dokters.

Super Schoon interieur

Schaamt u zich wanneer er andere passagiers meerijden? Niets is zo gênant als rotzooi in de auto, dankzij de Dokter is een rommelige auto voorgoed verleden tijd!

Super Schoon exterieur

Een eerste indruk maak je maar een keer. Laat deze niet verpesten door viezigheid op de ramen of motorkap. Zorg ervoor dat uw auto altijd mooi schoon is – wij helpen u graag. Na een bezoek van de Car Cleaning Dokters is uw auto weer super schoon.

Super Schoon interieur & exterieur

Rondrijden in een vieze auto is zonde! Met het combinatiepakket zorgen wij ervoor dat uw auto van binnen en van buiten professioneel gereinigd wordt.

Diepte Reiniging Interieur

Met het diepte reiniging pakket zorgen wij ervoor dat uw auto zo terug kan rijden naar de showroom! Alle diensten worden toegepast, stoelen worden geshamponeerd en uw auto zal van binnen weer glimmen als nooit tevoren.

Extra Services

Motor reinigen
Stof, olie en ander vuil kan zich na een tijd gaan hechten aan de motor, wat zorgt voor slijtage aan de auto. Goed onderhoud van de motor is dan ook van groot belang. De Car Cleaning Dokters helpen u graag met het reinigen van de motor.
Hemel reiniging
De plafondbekleding van uw auto is een plek die vaak over het hoofd wordt gezien tijdens het schoonmaken van de auto, maar dit is juist waar de meeste bacteriën zich verzamelen. Dankzij onze veilige en efficiënte schoonmaakmethodes zorgen wij ervoor dat de lijm en bekleding van het plafond niet aangetast worden.
Leer behandeling
Het is zeer belangrijk om het leer van de bekleding goed te onderhouden. De car cleaning dokter biedt speciaal voor het onderhoud van het leer een pakket aan om het in goede conditie te houden.

 

In vergelijking met stoffen bekleding heeft lederen auto bekleding (lees: leer) meer verzorging en onderhoud nodig. Het wordt aangeraden om dit regelmatig te behandelen om zo uitdroging, verkleuren en scheuren in het leer te voorkomen. De Car Cleaning Dokter maakt gebruik van producten van hoge kwaliteit die het leer de juiste verzorging geeft.

Dierenhaar
Springt uw viervoeter ook altijd vrolijk op de achterbank of bijrijdersstoel? Erg gezellig, maar hondenharen zijn erg hardnekkig om te verwijderen! Met een normale stofzuiger krijgt u hondenharen lastiger uit de autobekleding en na een tijdje kunnen de haren zich ophopen of zelfs aan uw kleren gaan vastzitten. Smerig! Breng uw auto vandaag nog naar de Car Cleaning Dokter en laat ons uw auto schoonmaken. 

 

Boomhars en mos reiniging
Staat uw auto regelmatig onder een boom geparkeerd? Dan kunt u last krijgen van algen, mos, honingdauw of luizenmelk van bladluizen en boomhars op de lak. Dit geeft niet alleen een vieze groene aanslag op de ruiten, maar kan zelfs  kleverige vlekken en stippen op de autolak als gevolg hebben. Voorkom beschadiging aan de lak tijdens het reinigen van uw auto en laat dit aan de professionals over.
Schimmelreiniging
Voor het verwijderen van hardnekkig schimmel maakt de Car Cleaning Dokter gebruik van diverse reinigingsmethoden. De auto wordt schimmelvrij gemaakt, gestofzuigd en het interieur wordt volledig gepoetst. Met behulp van heet stoom kunnen wij 99,95% van alle bacteriën verwijderen zonder daarbij de bekleding te beschadigen.
Wax behandeling (lak verzegeling)
Een auto is kostbaar, wees er daarom zuinig op! Met een beschermende laag kunnen wij uw auto voor u waxen of coaten. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de auto veel meer gaat glanzen, maar ook dat het lak van de auto water- en vuilafstotend wordt. Met een wax behandeling brengen de Car Cleaning Dokters een unieke lakverzegeling aan die zal zorgen voor een diepe heldere glans van uw autolak.
Shamponeren stoelen
Net als normale kleding, is het schoonmaken van de bekleding van uw auto essentieel.  De bekleding er af halen gaat niet – dit moet met veel zorg en aandacht voorzichtig worden schoongemaakt. De Car Cleaning Dokter gebruikt professionele auto shampoo om de stoelen van uw auto te wassen.
Bekleding auto impregneren
Voorkomen is beter dan schoonmaken, vraag daarom de Car Cleaning dokter om uw autobekleding te impregneren. Deze behandeling beschermt uw auto optimaal tegen hardnekkige vet-, water- en olievlekken.
Cabriolet dak reiniging
Een dikke bak hoort te stralen! Zorg dat ook het dak van uw cabriolet goed schoon is. Kies voor een professionele behandeling om het dak van uw convertible te reinigen.